Nu får det bli tända ljus och en lövbiffunderädelosttäcke, givetvis ett gott rött vin till. Skiva purjolöken och strimla lövbiffen, stek på lövbiffen så att den får färg
Sega skosulor till lövbiffar och hela rätten faller platt. Den gången vi fick utbankade lövbiffsbitar i tallriksstorlekar hos Nevins blev rätten helt fantastisk
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
Lövbiff gartäng med Ädelost. 350 g lövbiff, strimlad. 350 g lövbiff. Denna rätt blev jag bjuden på i vintras på en av våra tjejmiddagar och det har blivit en riktig favvo hemma hos oss
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Strimla lövbiffen och stek den i omgångar i smör i het stekpanna. 800 g lövbiff. Häll resten av ingredienserna i grytan och låt allt puttra under lock på låg värme i 30 minuter. 800 g lövbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.