I förrmiddags gjorde jag en stor makrillochägg sallad med färska grönsaker. Skölj resten av grönsakerna och börja med att skära bort kanterna på moroten , skär på längden och tärna , skär rädisorna i skivor och skär tomaterna på mitten
Det var en ordentlig brunch med gröt, chiapudding, ägg cocotte, glutenfria scones, brieost, juice, te och en del frukt och vi höll oss mätta hela dagen kan jag lova
Dessutom är det så vansinnigt gott att äta scones nygräddade och varma med ost och marmelad. Rör ner äggoch mjölk och blanda snabbt ihop till en jämn smet
Vispa äggen riktigt tjockt i några minuter med elvisp. Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.