Normalt sett brukar jag inte göra gubbröra mer än en gång per år och det är vid semestern då jag brukar inleda första semesterdagen med en gubbröremacka och en kall pilsner, mest bara för att tala om för mig själv att om det är någon tid på året som det skall livsnjutas så är det då
De här pizzaslicen blev verkligen hur goda som helst. Gräddade tills pizzan fått fin färg och toppade sedan med lufttorkad skinka, oliver och en klick smaksatt creme fraiche, och som pricken över i lite klippt gräslök
Jag nappade såklart på en gång… kul att få ett litet minimission liksom. Ta upp den delade vaniljstången och släng den eller låt vara kvar med sylten i syltburken så ser det extra stiligt ut
Den här lilla rätten passar perfektsomförrätt - eller en lättare lunch. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Blir det förrätt, varmrätter eller dessert. I år har det bara rasslade på och vips är vi snart inne i mars, och det är verkligen inte som det brukar vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.