Här ska erkännas utan att skryta att både jag och Mannen tyckte att det blev hur gott som helst. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Mycket krämigt ochgott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och rör ner det och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en bunke och vänd försiktigt ner det i äggsmeten (för hand)
Den här pastan är fullproppad av gul citron och jag förestället mig därför att en tugga av den är som att käka solsken – åtminstone så nära det går att komma
(Skulle du råka ha saffran hemma, så smakar det givetvis gott i den här typen av anrättning. Denna soppa får avrunda mitt fisk- och skaldjurstema, som inleddes förra torsdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.