Fördela blandningen i småkaksformar och toppa med ytterligare lite flingsalt och rosmarin. Vill du göra dessa extra allt kan du lägga ett litet påskägg i choklad med valfri smak i mitten varje form
Pensla på med vispat ägg och strö över med ärlsocker. Deg. Värm mjölken till ca 37 grader (fingervarm) och häll det över jästen och rör om tills jästen har smält
Lägg ut i långpanna med bakplåtspapper. Pensla med ägg, strö på pärlsocker. Jag hittade ett recept i tidningen Hembakat, eller där hittar man rätt många recept
Jag tycker om att baka och när man väl har börjat baka med LCHF-ingredienser är det svårt att sluta. Visst kan jag sakna en ljummen croissant ibland, men de flesta bakverk blir bättre med mandelmjöl än vetemjöl, med vaniljpulver än vaniljsocker och med färska bär än torkad frukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.