I min jakt på det allra smidigaste vetebrödsreceptet så trillade jag över det här hos Frostrosor. Degen plattas ut i en långpanna, och fylls med en syrlig och god vaniljröra gjord på philadelphiaost
Hej hej. Då fortsätter jag med dagens receptbomb efter min baklördag som jag haft här hemma idag. Kaka nummer två är en supergod “bulle” i långpanna med en vanilj- och citronfyllning
Den här goda pajen åt vi igår till efterrätt. Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Dags igen. Nya bullar med saffran. Åtta påsar saffran har redan använts och fler kommer det att bli. Den här gången blev det bulldeg i långpanna, väldigt smidigt må jag säga
Nu märks det verkligen att hösten är på plats, trädens färger har ändrats och vissa är helt avklädda (träden alltså), det mörknar snabbare och därmed har cykelljusen har plockats fram, det är kyligare och Håkan cyklar i långa byxor och har därmed lagt shortsen på hyllan
Den här goda kladdkakan bjöd min kombo Lina på, på vår inflyttningsfest förra lördagen. Den var så god att vissa gäster till och med utnämnde den till den godaste kladdkakan de någonsin smakat
Kalasmat och kakbuffé. Vi bjöd faktiskt på något att äta på kalaset också, tro det eller ej. På grund av tidsbrist valde vi den här gången att beställa smörgåstårtor från Coop i Kisa, och det visade sig vara ett bra drag
Jag gillar att baka bullar. Det är smidigt och blir alltid bra. Framför allt är det ju gott. Nybakade bullar är bland det bästa som finns, och då spelar det mindre roll vilken sorts bullar det är
Kompani & Kalasbullar. 12 November 2015 •. 18. 43 •. Bullar. •. bullar,. långpanna. Permalink •. 2. Detta recept har jag hittat inne hos Victoria en gång för 1000år sedan och är nu mera ett stående inslag på våra kalas då den räcker till ett halvt kompani
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.