Elsas Kalasmat - Vietnamesiska vårrullar med räkor, avokado och jordnötsdipp, 6 port Mixa jordnötssmör, honung, ingefära och risvinäger. Skölj och se till att. Blötlägg ett rispapper åt gången och lägg över det på en fuktig Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck - Roségin, trendigast i år Sila genom silduk och blanda med lika delar gin. färska jordgubbar, skivad lime och lemonad. I år är det rosa gin som gäller Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck - Roségin, trendigast i år Sila genom silduk och blanda med lika delar gin. färska jordgubbar, skivad lime och lemonad. I år är det rosa gin som gäller Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Melonsallad med mynta och lufttorkad skinka , 4 pers Blanda melonen med gurka, citronsaft och örter. Salta och peppra. Fördela skinkan över sallad och ringla över lite olivolja Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kallrökt lax med wasabi och teriyakisås, 4 - 8 port Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark. Gör fyllningen av färskost och wasabi Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - "Drumsticks" med timjan och vitlök Lägg timjan, vitlöksklyftor, chiliflakes och honung i en mortel eller mixer. Riv citronskalet och tillsätt tillsammans med citronsaften Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Vietnamesiska vårrullar med räkor, avokado och jordnötsdipp, 6 port Mixa jordnötssmör, honung, ingefära och risvinäger. Skölj och se till att. Blötlägg ett rispapper åt gången och lägg över det på en fuktig Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck - Roségin, trendigast i år Sila genom silduk och blanda med lika delar gin. färska jordgubbar, skivad lime och lemonad. I år är det rosa gin som gäller Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Helstekt fläskfilé med mango- och apelsinchutney, 4 port salt och peppar. ½ apelsin, rivet skal och saft. Blanda mangochutneyn med övriga ingredienser. Lägg smöret i en stor stekpanna och bryn köttet runt om Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citron- och salviabakad laxsida, 8-10 port Putsa laxen, dvs skär bort de tunna slagen och biten närmast. Strö salt och rosépeppar i ett tunt lager på en skärbräda Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Tvillingarnas räkröra med äpple och vitlök, 4-8 port Salt och peppar. Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck! - Rabarberlikör Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna i en stor glasburk med lock. Lägg i övriga ingredienser, sätt på locket och skaka kraftigt Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck :) - Rabarbermojito, 8 st Ta fram glas och lägg en matsked av rabarberblandningen i varje glas. tillsammans med en halv lime i klyftor och en myntakvist Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Sommarens enklaste tårta, 4 ingredienser och lite bär på toppen! Blanda färskost och curd. Ta fram och dekorera med bär när det är dags att äta. 1 pkt Digestive kex, minus 2 kex Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat och dryck! - Rabarberlikör Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna i en stor glasburk med lock. Lägg i övriga ingredienser, sätt på locket och skaka kraftigt Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Grissini med vitlök och örter Häll ½ msk olja i en annan bunke och stjälp över degen i den. Vänd runt degen så att hela blir täckt av olja och jäs sedan övertäckt till dubbel storlek Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Canapéer med chèvre och soltorkad tomat, 12 st Salt och peppar. Bred smör på rågbröden och skär ut rundlar med hjälp av ett litet glas. Smaka av med salt och peppar Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Rabarberkaka med mynta, valnötter och kardemumma, ca 20 bitar Smält smöret, häll i mjölken och ställ åt sidan. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl med bakpulver, kardemumma och vaniljsocker Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Kallrökt lax med wasabi och teriyakisås, 4 - 8 port Lägg plastfilm på en skärbräda och lägg ut den skivade laxen omlott till ett ark. Gör fyllningen av färskost och wasabi Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Helstekt fläskfilé med mango- och apelsinchutney, 4 port salt och peppar. ½ apelsin, rivet skal och saft. Blanda mangochutneyn med övriga ingredienser. Lägg smöret i en stor stekpanna och bryn köttet runt om Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Citron- och salviabakad laxsida, 8-10 port Putsa laxen, dvs skär bort de tunna slagen och biten närmast. Strö salt och rosépeppar i ett tunt lager på en skärbräda Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Färskpotatissallad med pesto, kapris och röd lök, 4 port Salt och peppar. Skala och skiva löken tunt. Blanda med lök, kapris och pesto. Smaka av med salt och peppar Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Krispig fänkålssallad med äpple och rädisa, 6-8 port Salt och peppar. Hyvla fänkål och rädisor tunt med mandolin, eller skär tunna. skivor med kniv, och lägg sedan i en skål Elsas Skafferi
Elsas Kalasmat - Mjölk- och äggfria muffins med äggfri maräng De här små raringarna kunde alla kompisarna på förskolan äta och med lite extra pynt blev de oemotståndliga Elsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.