Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Till julaftonens superenkla ris à la malta gjorde jag en saftsås medmycket hallon och jordgubbar. Det lilla som blev över kokade jag upp med lite mer potatismjöl så fick Ida äta lite god kräm till lunch
Stryk vörtbröden direkt när de kommer ut från ugnen med blandningen så får den en fin, glansig yta. Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Mycket god pasta, med fin tryffelsmak och som passade mycket bra ihop med den parmmesanstinna såsen. Mamman i familjen var väldigt bra på att laga mat och när jag återvände till Sverige hade jag en massa bra recept med mig hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.