Vilken dag, ögonen har gått i korsoch jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissugethos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det sompoppade upp i mitt huvud. Värm enplättlagg eller stekpanna och smält smör tills det blir gyllenbrunt
Kul att starta med frukostoch jag loss på mina uppskattade bananplättar. Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina
Dessa plättar äter vi oftaoch ni förstår säkert att det är enfavorit här hemma. ) Frågade dottern vad hon ville ha till frukostoch svaret blev bananplättar så det fixade jag till såklart
) Lättsom tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Här är tips på några ingrediensersom jag tycker är goda att ha i omeletten. Någotsom är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra ochsom det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.