Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Idag har jag lagat en omelett. En perfekt frukost, mellanmål eller middags rätt. Själv tycker jag att det är lite svårt att laga den så att det varken bränner fast eller blir för smetig
Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud. Värm enplättlagg eller stekpanna och smält smör tills det blir gyllenbrunt
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina
Dessa plättar äter vi ofta och ni förstår säkert att det är en favorit här hemma. ) Frågade dottern vad hon ville ha till frukost och svaret blev bananplättar så det fixade jag till såklart
) Lättsom tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Här är tips på några ingrediensersom jag tycker är goda att ha i omeletten. Något som är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra och som det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
meneftersom jag inte hade det hemma så blev det lite smulpaj på iaf. Jag gör nästan alltid smulpaj när jag gör paj, men nu när tidningarna svämmar över av rabarber-recept så tänkte jag att det var dax att testa nåt nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.