Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Skär kassler i tärningar och strimla purjolöken. Rör ihop grädde, majonnäs och chilisås i en bunke. Lägg på purjolöken och kasslertärningarna och rör om
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixa aubergine med vitlök, chili, mynta, spiskummin och tahini. Koreanskt marinerad biff med hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete
Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Supergott med rikligt med pålägg, serveras med fördel i tunna skivor. Brödet är extremt lättbakat. Här är det verkligen nötter och frön i fokus, inga konstiga mjölsorter osv utan tillsätt ägg och olja och vips in i ugnen
Alltså om köttoch potatis. Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Enkelt ochlättlagat, och kan förberedas intill det allra sista momentet - gratineringen. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Min favoriträtt är köttmed sås och potatis. Och den bästa restaurangen är nog hemma, ändå, när Olof slår på stort och fjäskar med oxfilé, kantarellsås och potatis, och serverar finrött till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.