Det är gott i all ära, men man tröttnar ju på det med efter ett tag. Öppna burken med vattenkastanjerna och häll av vattnet, häll sedan i dem i stekpannan, när kycklingen är genomstekt så häller du på såsen
Såsen gör jag i stekpannan för sig medans kycklingen går färdig i ugnen och pastan kokar. Skär grönsakerna och mangon i mindre bitar, slantar eller strimlor
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Bryn i stekpanna tillsammans med finhackad lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans med nudlar
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Servera som ensamrätt eller tillsammans med nudlar eller ris
Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente. Låt puttra på medelvärme i ytterligare några minuter tills grönsakerna har mjuknat lite, de ska dock ha kvar ett visst tuggmotstånd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.