Kycklingwok med nudlar!
Matmekka
Matmekka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 250 g kycklinglårfilé
  • 1 - 2 msk sesamfrön
  • 1 paket snabbnudlar á 85 g 1 morot 1 palsternacka 1 näve grovt strimlad spetskål eller annan kål
  • 3 sparrisar 1 röd lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 spansk chilipeppar
  • 2 msk riven ingefära
  • 2 msk soja
  • 2 msk sesamolja
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk fisksås
  • 1 dl hackad koriander
  • Skär kycklingen i bitar och stek i lite olivolja och sesamolja, krydda med salt, peppar och sesamfrön, ställ åt sidan.
  • Koka nudlarna enligt förpackningen och häll av spadet.
  • Skär morot och palsternacka i tändsticksstora bitar, dela sparrisen på längden i kvartar och dela i 2 eller 3 bitar, skär rödlöken i klyftor, vitlök och chilipeppar i skivor.
  • Hetta upp pannan med olivolja, lägg i alla grönsaker, soja, sesamolja och fisksås, stek några minuter under omrörning lägg i kyckling och nudlar och låt allt bli ordentligt varmt, blanda i koriander och servera direkt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.