Smaksätt med salt och peppar. LCHF - KycklingwallenbergareRecept för 2-3 personer400 g kycklingfärs2 dl vispgrädde4 äggulor2 msk smörSalt / SvartpepparAlla ingredienserna ska vara riktigt kalla när du börjar
Smaka av med salt och peppar. Red av med maizena. Smaka av med salt och peppar. Servera schnitzeln med potatismoset, balsamicoskyn, gröna ärtor och citron
Riktigt gott och fräscht med en supergod sås som jag tror fungerar finfint till grillat också. Inspirationen till detta recept är hämtat från Hannu Sarenströms bok Sommarkalas men med lite egna tillägg såklart
Smaksätt med salt och peppar. Servera t ex med blomkålsmos och ev lingon. Stek biffarna i smör på medelvärme 3-4 minuter per sida till en gyllene stekyta
Rulla in en äppelklyfta i varje fiskfilé, försegla med tandpetare. Persiljepotatismos. Blanda i mospulvret, smör, socker och persilja, smaka av med peppar och eventuellt mer salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.