Lägg rödbetorna tätt på ett ugnssäkert fat. Smula osten och strö över rödbetorna. Koka rödbetornamed skalet på i vatten tills de är mjuka, ca 20 min. 1 kg färska små rödbetor. 150 g smulad Apetina® vitost eller fetaost
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Lägg sedan i rödbetorna, blanda väl, smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Skala och ansa dom färskarödbetorna, riv dom sedan på ett rivjärn eller ta hjälp av en matberedare
Färskarödbetor är en riktig delikatess. Borsta rödbetorna och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Sötman från rödbetan tillsammans med sältan från fetaosten gifter sig helt perfekt
Färskarödbetor är en riktig delikatess. Borsta rödbetorna och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Sötman från rödbetan tillsammans med sältan från fetaosten gifter sig helt perfekt
Gnid av skalet med händerna. Stek kycklingen i olivolja på medeltemperatur tills den fått färg. Lägg kycklingbitarna på salladen, toppa med bacon och smulad mozzarella
Servera medrödbetorna, klickar av osten, finhackad persilja och lite salt på toppen. Just idag blev det dock inga rester utan helt nya små söta rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.