Strimla baconet och knaperstek det i en torr, het stekpanna. Ta bort eventuella hinnor och senor och banka ut kycklingfiléerna med handen eller med en köttklubba
När du stekt klart kycklingen lägger du i purjolöken, vänd några gånger och häll sedan på ca 3/4l vatten. Låt koka upp, häll sedan i matlagningsgrädden och kokosmjölken, koka upp igen och låt sedan stå på svag värme i 5-10 min. 3 dl matlagningsgrädde
en finhackad stekt gul lök för den som gillar det. Marias kommentar. Strimla och knapperstek baconet. Strimla kycklingfilén och stek den i en panna med lite smör
Det blir ju så saftigt o aromatiskt tillagat i den. Blandaalla ingredienser i lergrytan o hälll över tomatpuré/kycklingfonden o några dl vitt vin o lägg på locket
Jag har bakat min variant på LCHF-brödet som ligger både på min blogg HÄR för att jag inte klarar för mycket fibrer, inte ens enligt LCHF, pga min gastric bypass-mage, antagligen
De var relatitvt små, på cirka tre kilo så det är ju nästan som en stor kyckling. Annat var det när jag var liten, då vi hade egna kalkoner på gården som låg på mellan fem och tio kilo
Kycklingsallad. Grönsaker och Sallad,. Nu är det salladstider. Jag är väldigt glad för att äta sallad. Igår blev det ugnsstektkyckling, som blev grunden för salladen
Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Man kan nästan ha i vilka grönsaker som helst men jag kände för att göra salladen extra grön och nyttig så jag har haft i sockerbönor, ruccola, bladspenat och ärtskott
Krämig kycklingsallad. Alla inlägg,. En hel grillad kyckling som du benar ur och hackar upp. Hacka två stycken gurkor, ett halvt litet isbergsalladshuvud och blanda i grädden samtidigt som kycklingen, sist blandar du i en halv påse gröna ärtor
Har du inte provat att göra Mariabollar kan jag varmt rekommendera att baka dem. Denna underbara lilla bakelse är gjord med petit choux och mördeg, fylld med hemkokt vaniljkräm och toppad med lite florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.