Igår var jag med bästa vännen, vi umgicks hela dagen och sen joinade hon mig när jag bakade. /Veryberry protein cake with cream cheese raspberry frosting
När du stekt klart kycklingen lägger du i purjolöken, vänd några gånger och häll sedan på ca 3/4l vatten. Låt koka upp, häll sedan i matlagningsgrädden och kokosmjölken, koka upp igen och låt sedan stå på svag värme i 5-10 min. 3 dl matlagningsgrädde
en finhackad stekt gul lök för den som gillar det. Marias kommentar. Strimla och knapperstek baconet. Strimla kycklingfilén och stek den i en panna med lite smör
Idag är det torsdag och tillbaka till verkligheten direkt med skola vid klockan åtta. Men i alla fall så startades dagen väldigt gott – nämligen med en riktigt mumsig skål med grötfrukost
Det blir ju så saftigt o aromatiskt tillagat i den. Blandaalla ingredienser i lergrytan o hälll över tomatpuré/kycklingfonden o några dl vitt vin o lägg på locket
Jag har bakat min variant på LCHF-brödet som ligger både på min blogg HÄR för att jag inte klarar för mycket fibrer, inte ens enligt LCHF, pga min gastric bypass-mage, antagligen
De var relatitvt små, på cirka tre kilo så det är ju nästan som en stor kyckling. Annat var det när jag var liten, då vi hade egna kalkoner på gården som låg på mellan fem och tio kilo
Pressa ut kexblandningen hårt i en form med löstagbar botten. Lägg majsmjöl och socker i en hög skål, tillsätt kesellan och cream cheesen, vispa ihop med elvisp
Har du inte provat att göra Mariabollar kan jag varmt rekommendera att baka dem. Denna underbara lilla bakelse är gjord med petit choux och mördeg, fylld med hemkokt vaniljkräm och toppad med lite florsocker
Dela zucchinin på längden, skär ½ cm halvmånar. Skala och strimla rödlöken. Salta och peppra, strö på lite strösocker och låt puttra några minuter (tills pastan är klar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.