Fiskburgare lchf/a la Maria
Startar om
Startar om
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 gram torsk (två paket frusen torsk)
  • 400 gram laxfilé (finns frusna också)
  • 2 små eller en stor schallotenlök
  • 4 små vitlöksklyftor
  • 2 äggulor svartpeppar, salt
  • peppar
  • salt
  • 1 dl majonäs (gör gärna din egen på kallpressad, ekologisk, svensk Rapsolja - jag använder en som kommer från Österlen.) UNDVIK ZETAS!
  • 1 dl gräddfil eller creme fraiche
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk citronsaft
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 liten schallotenlök eller
  • 1 msk finhackad gräslök
  • 100 gram färska räkor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.