Jag har tänkt göra kycklingrullader en lång tid nu. Vill man kan man ju köpa deras färdigskurna men jag använde stora filéer och skar de riktigt tunnt själv
Ikväll blev jag inspirerad av Guldfågelns TV-reklam om Kycklingrulladermed dijonsenap och äpple. Fick till ochmed ihop två riktigt fina längdturer och några utförsåk
16 st Snygga skivor parmaskinka. 1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
med ett basilikablad eller eller något annat grönt om du har hemma (ej nödvändigt). Dela buffalomozzarellan i två delar (så att skärytan blir så stor som möjligt) och lägg upp delarna på varsin tallrik
Blanda vitlöksosten med hackad basilika och bred den över fileérna. Salta och peppra. Häll såsen över kycklingfileérna oh servera med potatisklyftorna och morötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.