Mina favoriter

Mina favoriter

  • 19 Recept
Mina favoriter
Chokladpannacotta med Rabarber

Chokladpannacotta med Rabarber

Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Hacka chokladen i små bitar. Häll grädden i en kastrull tillsammans med strösocker
Fin äppelefterrätt

Fin äppelefterrätt

Ugn 250 grader. Smörj en ugnsfast form 20 x 30 cm eller anpassa storleken efter det ugnsfasta fat som efterrätten ska serveras på
Panacotta med vitchoklad

Panacotta med vitchoklad

Igår gjorde jag pannacotta till efterätt, det är ju så underbart gott. Bland de godaste efterätterna om du fårgar mej

Daimpanacotta

Efter en fullspäckad dag och kväll har jag nu landat i duxfotöljen, vi har hunnit med mycket idag och lite bilder på dagen kommer i morgon
Pannacotta utöver det vanliga

Pannacotta utöver det vanliga

Köpte en flaska Drambuie förra julen då jag hörde ett äggtoddy recept smaksatt med denna alkoholhaltiga dryck
Kycklingrullader i gräddig sås!!

Kycklingrullader i gräddig sås!!

Gokväll. Ikväll har vi provat ngt nytt igen, denna gången hittade vi ett recept i Allers. Jättegod kyckling, fylld med parmaskinka, salladslök, citron och rosmarin
Fyllda kycklingrullader i sås

Fyllda kycklingrullader i sås

Lördag idag och ute snöar det för fullt och termometern visar endast + 1,3 grader. Blir absolut en innedag
Lallerstedts kycklingrullader!

Lallerstedts kycklingrullader!

Någon mer än jag som sett reklamen med Erik Lallerstedt där han gör kycklingrullader. Jag har sett den massor av gånger och det ser ju så gott ut
Helgens middagstips!!

Helgens middagstips!!

(Jag delade mina fileér på två och sen bankade jag ut dom till tunna skivor). Här kommer ett recept på en himla god kyckling som du fyller med fetaost och philadelfiaost

Kycklingrullader med timjan och oliver

Jag har tänkt göra kycklingrullader en lång tid nu. Det är den där reklamen från kronfågel, för deras tunnt skurna kycklingfiléer, som har gjort mig sugen på det
Pestorullader av kyckling

Pestorullader av kyckling

Köpt pesto innehåller i de flesta fall såväl nötter som parmesan vilket gör den olämplig för såväl nöt-, mjölk- och ett flertal äggallergiker