Tillsätt därefter, hackad bog eller Bacon, hackad lök och täck med skivad mozzarella. salta och peppra bred på ett lager senap, täck med en skink- och en ostskiva lägg i ett strimlat katrinplommon
Strö över västerbottenost, lite salt och svartpeppar på varje lager. Släng ner det i en potatistårta med ihopvispade ägg, mjölk och grädde så är i alla fall jag mer än nöjd
Här en kall kycklingsallad med massor av gott och grönt i. Man kan nästan ha i vilka grönsaker som helst men jag kände för att göra salladen extra grön och nyttig så jag har haft i sockerbönor, ruccola, bladspenat och ärtskott
I den här tomatsåsen har jag använd ett paket bacon som jag strimlat och fräst i het panna med lite olja från soltorkade tomater, även hackat i dessa, en vitlök och så en skvätt tomatpuré
Soppan är glutenfri, och blir lätt laktosfri med laktosfri grädde. Soppan har fått lite extra skjuts av lantbuljongpulver med indisk smak samt med smakrik Västerbottenost
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 250 g broccoli 2 förp bacon (à 140 g) 1 dl matlagningsgrädde 390 g pastasås med basilika Att ha hemma 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Lägg upp pastan, toppa med såsen och strö över lite baconbitaroch riven parmesanost. s finkrossade med vitlökssmak, samt lite socker, salt, peppar och rejält med örtkryddor)
Först och främst tomatsåsen som ska få tid att koka lääänge - med eller utan köttfärs - och sedan "den vita" som kan vara en klassisk bechamel eller en ostsås av något slag
Med lite bacon i hade det blivit ännu godare och så hade det funkat som ensamrätt. Här har jag hackat champinjoner, squash och purjolök riktigt smått och sedan blandat med buljongkokt ris, hackade valnötter, persilja och prästost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.