Börja med att lägga kycklingklubborna i en stor ugnsform. Tvätta potatisen men behåll skalet på och dela den i hälften på längden, lägg dem i formen med kycklingen
Vänd ner löken i kycklingpannan och låt löken fräsa med en kort stund. Servera med klyftpotatis, tillsammans med haricots verts och rostade cocktailtomater
Stek löken och paprikan mjuka i riktigt med olivolja på medelvärme, salta och peppra. Arrangera bulgur och kyckling vacker på tallrikar, garnera med färsk timjan och servera med crèmen vid sidan av
Strimla vitkålen fint med osthyvel eller mandolin. När det fräser är det dags att lägga ner vitkålen. ca 300-400 g finstrimlad vitkål. ca 300-400 g finstrimlad vitkål
Smörstektvitkål är så gott och enkelt att göra. Denna gång fick vitkålen sällskap av champinjoner. 1/2 vitkålshuvud skuren i bitar. 1/2 vitkålshuvud skuren i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.