*Stek upp kycklingen i lite margarin tills den är färdig (inte rosa) krydda den med lite grillkrydda och lite peppar, stek med bacon, lök o champinjonerna tills det får fin färg
Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Krydda med salt och peppar. Jag hade totalt glömt bort hur gott det är med Crêpes. Lägg i riven ostoch ta bort från värmen, rör om lite då och då tills osten har smält
Fördela kycklingfräset i en pajform och strö över osten. Hacka champinjonernaoch paprikan och lägg tillsammans med kycklingen i stekpannan, fräs tills vattnet är borta
Häll över kycklingröran i pajskalet och strö riven ost ovanpå. Skär kycklingfiléerna i små bitar och bryn dem tills de fått färg och är genomstekta, krydda med salt och svartpeppar och lägg åt sidan
Garnera med kryddgrönt, lite stekt bacon och en rostad tomatkvist. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt
Hetta upp en stekpanna med smör och ha ner lök ochchampinjoner. Skölj och skiva upp champinjonerna. Häll sedan på matlagningsgrädde och mixa till en slät smet med en mixerstav
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.