Resultatet blev väldigt möra kycklingklubbor med riktigt mycket smak. Första middagen med dessa klubbor hade jag couscous med citron och hackad spenat till, samt enklaste (men goda
Eftersom ingefära är temat på Månadens middagstips och det inte skadar att stärka immunförsvaret inför hösten, färsk ingefära är ju t ex en populär ingrediens i örtte och huskurer, så kan jag inte låta bli att leta spännande recept med färsk ingefära i
Knyt ihop, och skaka/vänd om, så att alla bitar bli täckta med marinaden. 2 tsk fransk dijonsenap. Följ min blogg med bloglovin 1 dl majsolja. 2 tsk fransk dijonsenap
Att visa hänsyn & företräde för mig som kom med barnvagn upplevde jag nog aldrig en endaste gång. Nej då, man trängde sig före både vid på & avstigning & satt till och med kvar på barnvagnsplatsen utan att röra en min när vi rullade på
Blanda marinaden, häll över kycklingen om det är delar, hel kyckling penslar du, marinera minst 2 tim 2 rivna vitlöksklyftor 1msk riven ingefära,1/2 dl japansk soya, 1/2 dl flytande honung,
Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Servera med potatisen och gärna en sallad. 12 msk dijonsenap. 11 kg potatis, gärna rödskalig olivolja salt 600 g quornbitar 0,5 tsk salt 0,5 tsk peppar 2 msk rapsolja, att steka i 3 klyftor vitlök 1 gul lök 4 dl crème fraiche (kan bytas till havre fraiche) 2 tsk mörk soja 1 msk äppelcidervinäger 4 msk dragon, torkad 2 msk grönsaksfond 2 msk dijonsenap 8 soltorkade tomater, klippta i bitar. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter
Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. 3 msk dijonsenap. Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingfiléerna i smör tills de får en fin yta
//Malin Kyckling meddijonsenap och dragon. När maten stod i ugnen, hann jag även med lite träning. Pensla filéerna med soja och låt steka ytterligare någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.