Skala och finhacka ingefäran och vitlöken. Färsk ingefära. Strimla vitkålen och dela champinjonerna. Rör samman sesamoljan, ostronsåsen, hoisinsåsen, sojan, vinägern och sockret
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Precis som alltid när jag tror att jag ska laga kinesiskt så blir det thai, men med lime och kokos bland ingredienserna så är det väl inte så konstigt heller
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Stek köttbullar och grönsaker i smör i en wokpanna, pudra över ingefära. ½ dl sweet chilisås. Koka nudlar enligt förpackningsanvisning och spola dem i kallt vatten
Qiang bo cai - Spenat wokadmed torkad chilioch sichuanpeppar. Hetta upp olja på medelvärmeoch stek chilinoch sichuanpepparn i ca ½ minut, de får inte bli svarta
8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färskgräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.