Gräddstuvad lever till höstmiddag Kycklinglever är väldigt billig, god och nyttig mat. Gräddstuvad Kycklinglever 450 gr färsk Kycklinglever 1 Svenskt Äpple 2 gula Lökar 5 dl Grädde ½ tärning Ekologisk Grönsaksbuljong 1 msk Japansk Soya Smör Salt och Vitpeppar Skölj av kycklinglevrarna i kallt vatten
Ikväll ska jag laga kycklinglever med bacon och det vattnas redan i munnen. Detta blir andra gången jag provar att laga en maträtt med kycklinglever och nu när jag har nästan 1kg kycklinglever i frysen så är det lika bra att köra på. 400 g kycklinglever, halvtinade bitar som delas. Stek levern i ca 5-6 minuter. 400 g kycklinglever, halvtinade bitar som delas
1 förp fryst kycklinglever á 400 g. 1 förp fryst kycklinglever á. Det här är en gammal goding jag dammat fram ur min garderob…och den är mycket “snällare” i smaken än vanlig lever
Skölj av kycklinglevern och krydda med salt, chili och oregano runt om. Chilistuvad kycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever. 1-2 tsk chiliflingor eller en färsk chili. Chilistuvad kycklinglever 2 port. 3-400 g kycklinglever
Skölj av kycklinglevern och låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever. 6-8 cocktailtomater. 3-4 msk smör/kokosolja. ½-1 tsk chiliflingor. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever. 6-8 cocktailtomater
600 g kycklinglever. 1Krydda kycklinglevern med salt och peppar och stek den färdig i smör med lite salvia. 1Lägg upp kycklinglevern på potatisen och toppa med fläsk, salvia och kapris samt lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.