1 färsk
persilja och rosmarinSå här gör du 75 minuter Torka av kycklinglåren med hushållspapper. Bryn dem runtom i en het stekpanna med smör. Salta och peppra under stekningen. Lägg över i en gryta. Skär baconen i strimlor och ansa champinjonerna. Snitta purjolöken, skölj och skär den i skivor. Fräs baconen i en het stekpanna i 2 minuter. Tillsätt svamp och purjolök, rör om. Lägg över i grytan, späd med kycklingfond och grädde. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Lägg hälften i grytan tillsammans med rosmarinkvisten och chiliflakes. Koka upp och låt grytan sjuda i 30 minuter. Red av grytan med vetemjölet utrört i 2 matskedar vatten, koka upp och tillsätt resten av paprikan. Smaka av grytan med salt och peppar. Garnera med persilja och rosmarin. Servera med kokt potatis eller ris och en sallad. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 846
Blanda med smält smör. Smaka av med peppar. Garnera med hela räkor, lök, gräslök, dill och citron. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant klädd med bakplåtspapper, 24 cm i diameter. 250 g räkor med skal
Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomater och dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör
Smaka av med salt och peppar. Pensla med grillsåsen och grilla köttet runt om, ca 8 minuter. Fräs vitlök och schalottenlök i olja tills löken blir blank
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.