Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 12 vitlöksklyftor, rivna. 11 äpple, i tärningar. Bryn lök, vitlökoch kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Tillsätt vatten, pressad vitlök, buljongtärning, koncentrerad äppeljuice och matlagningsgrädde. Servera kycklinggrytanmed äppel- och päroncouscous och en god sallad
Fräs den strimlade löken ochvitlöken i lite olivolja, tillsätt sambal oelek, saffran, nejlikor och kanel, fräs lite till och tillsätt vin eller äppelcider och hönsbuljongen
Sänk värmen till hälften och börja späd med vatten om så behövs. Skala, pipa ur äpplena, skär dem i tunna skivor och lägg också i äppelbitarna i stekpannan
Tillsätt hackad vitlökoch efter ett tag även broccolin och paprikan. Häll i milda mat (går säkert bra med annan liknande "grädde") och tillsätt sist äppleoch osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.