Låt kycklingen bli genomstekt och tillsätt sedan soltorkade tomater och matlagningsgrädden. Låt puttra några minuter och smaksätt sedan medbasilikan, salt och svartpeppar
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost ochsoltorkade tomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
Kombinationen soltorkade tomater, fetaost ochbasilika är alltid en vinnare och i kombination med het chili och mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
De bästa kryddorna som jag vet och ofta använder är… vitlök, dragon ochbasilika. Så idag fick det bli en kycklinggryta det går fort att göra och så sköter den sig själv… när man har blandat ingredienserna givetvis
Här slår kycklingen huvudet på spiken och blandar sig med precis rätt ingredienser. Strimla kycklingen och lägg den i en skål tillsammans med olja, vitlök, chilisås, ingefära, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.