I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar
Skorna står redo i hallen, solbrillorna väntar och våren kallar på oss där ute, men innan vi ger oss ut vill vi tipsa er om en alla tiders god kycklinggratäng som lagades till förra veckan
I den här kycklinggratängen passade den också riktigt bra ihop med grovkornig skånsk senap. Doftar så gott och smakar särskilt bra ihop medtomat, ost och pasta
Baddar ögat med silvervatten och pimpar även min ACV dryck med silver. Jag vaknade tvärt av att min Fitbit burrade så jag stängde av den med två fingerknackningar
Koka upp grädden, med creme fraichen och krämen av soltorkade tomater, salta och peppra. Jag hade denna gången i broccoli ochspenat men du kan ta vad du tycker är gott, tomater, blomkål, squash, morötter (förkoka dom först), lök, brysselkål, paprika osv osv
Sötman från tomaterna, friskheten från spenatenoch den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.