En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Kyckling är en sådan råvara som väldigt ofta återkommer i mitt kök, både vuxna och barn älskar oftast kyckling, och variationsmöjligheterna är ju näst intill oändliga faktiskt
Kyckling passar nästan till allt, det är bara fantasin som kan säga stopp. Häromdan tog jag det som fanns i kylskåpet och slängde ihop till en helt ljuvlig kycklinggratäng
Vincent fick en egen kycklingfilé som vi enbart stekte i stekpannan med lite currysås. Stek kycklingen runt om i smör eller kokosfett, kryddad med salt och peppar
Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Ta upp kycklingen ur pannan när den är genomstekt och lägg åt sidan
Idag blev det en jättegod söndagsmiddag, kyckling med champinjonsås. Kycklingfileér, en per person. Kycklingen delade jag bara och stekte i salt och peppar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta