Som förberedelser skärs köttet i medaljonger, löken skalas ochtomaterna strimlas. Grytan innehåller både torkad och färsk basilika, den färska vänds ner i slutet och detsamma med vitlöken
Lägg filéerna i en smord ugnsfast form, salta och peppra filéerna något. 4st kycklingfiléer. 8-10 soltorkadetomater (hackade). 2 burkar creme fraiche tomat & basilika. Skär ett snitt i varje kycklingfiléoch fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkadetomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tills kycklingen är klar). Serveras med grönsallad och potatis 4st kycklingfiléer. 8-10 soltorkadetomater
Servera potatisen med kycklingen och en god grönsallad. Smaka av med peppar. Kleta ner tomatgegga mellan skivorna och runt om filéerna om det blir något över
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Krydda med salt och peppar och lägg till torkad tomatoch ruccola. Täck gärna botten av skalet med bakplåtspapper och bakbönor så degen varken lyfter sig eller sjunker ihop vid kanterna
Skär kycklingfiléerna i större bitar. Smaksätt med basilika, salt och peppar. Bryn kycklingen med löken. Tillsätt soltorkadtomat, buljong och vispgrädde
Skär kycklingfiléerna i små bitar, ta oljan från de soltorkadetomaternaoch fräs kycklingen i den. PastaKycklingfiléSoltorkadetomater i oljaBladspenatGräddeSalt, peppar, vitlökspulverParmesanostGör såhär
Skär kycklingfiléerna på längden och bryn dem så det får färg i en panna. Här kommer receptet på en lättlagad kycklingrätt med smak av paprika ochtomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.