Linda varje bit med en baconskiva. Göra salladen under tiden och servera. Baconlindad kycklingfilémed västerbottenost och lyxig salladca 4 port4 kycklingfiléer2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och pepparSalladen. 4 kycklingfiléer
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Kycklingfilémed en smarrig ädelostsås och sallad till. Smula på lite extra gräddädel på toppen av kycklingfilén innan du sätter tänderna i den, likaså på med massa färstk timjan & chili
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindad kycklingfilémed ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Trimma kycklingfiléerna, salta och peppra och bryn de sedan för att sedan ställa in de i ugnen. Sallad caprese är en riktig klassiker som italienarna antagligen tycker att jag vanhelgar genom att blanda upp med kyckling, men de funkar riktigt fint ihop så jag ser ingen anledning till att inte göra det
Kvalitetstid med familjen har varit prioriterat. Godast ihop med flottig klyftpotatis och stekt kyckling eller fläskfilé och stekta grönsaker av något slag
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilémed tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Salladenmed krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop medädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den medsalladen
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.