Linda varje bit med en baconskiva. Göra salladen under tiden och servera. Baconlindad kycklingfilémed västerbottenost och lyxig salladca 4 port4 kycklingfiléer2 paket baconvästerbottensostpersiljasalt och pepparSalladen. 4 kycklingfiléer
Kycklingfilémed en smarrig ädelostsås och sallad till. Jag smulade på lite extra gräddädel på toppen av kycklingfilén innan jag satte tänderna i den, likaså på med massa färstk timjan & chili
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindad kycklingfilémed ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Trimma kycklingfiléerna, salta och peppra och bryn de sedan för att sedan ställa in de i ugnen. Sallad caprese är en riktig klassiker som italienarna antagligen tycker att jag vanhelgar genom att blanda upp med kyckling, men de funkar riktigt fint ihop så jag ser ingen anledning till att inte göra det
Garnera med nötter och ost. Salladmed nektariner, ädelost och valnötter140 g babyspenat2 stora rödlökar4 nektariner150 g ädelost150 g valnötter1 msk flytande honung0,5 dl olivolja2 msk balsamvinäger0,5 tsk salt1 krm svartpepparSkär lökarna i skivor och stek i smör tills de blir mjuka. 150 g ädelost
) Den blev ganska mild, lite grönpepparsting i såsen, jag kan tänka mig att ädelost man smular kanske kommer fram mer i smak även om denna också smakade
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilémed tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.