) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta. Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor
Själv ska jag beta av en gedigen to-do lista, maila, redigera bilder, beställa hem hudvårdsprodukter som av någon konstig anledning har tagit slut på en och samma gång (usch det kommer kännas i plånboken) och förhoppningsvis räcker energin till ett litet onsdagsbak också
När man bor som vi gör, så blir det en del körande och bensinkostnader därefter. Jag tog fram kycklingfilé ur frysen i morse, så basen till middagen hade jag bestämt mig för
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Vi hade också hjälp av Millian och Milton, nu är det lite jobbigare för Milton som inte har lärt sig att gå än… så han fick sitta största delen i vagnen
Detta är också en perfekt rätt när man skall ha gäster och vill umgås lite innan middagen. Nu är det lördag och dax för ett recept igen, den här lördagen blir det kyckling med chips som ingrediens
Jag tycker personligen att den är godast då det är lite mer kladdkakekonsistens, men smaken är som. Lite mer bär och en klick kesella blandat med vaniljpulver och rivet skal av ngn citrusfrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.