Servera med ris och resterande sås. Skär kycklingen i mindre bitar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Lagat & ätit kycklingmed bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. ) och en lite lagom stor portion med ris, så är det helt OK att äta
Krydda den med dina favoritkryddor, fyll den med färska örter, lök och citron, stoppa lite extra smör under skinnet så får du det kripspigt och sen på grillgallret
Känn efter med sticka när kycklingen är färdig. Förutom att grillad kyckling i affären kan vara en frodig bakterieodling så här års så kan den innehålla annat skit, som smakförstärkare och annat
Lägg kycklingen i en skål, tillsätt kryddorna, salt och lite olja. Du kan ta ungefär 1/2 msk gurkmeja och ca 1 msk ingefära till 900 gram kyckling för att få en uppfattning om mängden. Ställ in i ugnen tills kyckling utan ben uppnår 73 grader och kycklingmed ben uppnår 80 grader. Hel eller halv kyckling ska stekas till 82 grader intill benet. 73 grader och kycklingmed ben uppnår. 80 grader Hel eller halv kyckling ska stekas till
Till burgarna gjorde jag en limeaioli för även om jag kryddade kycklingfärsen ganska rejält så smakar kycklingburgarna bäst med en het och smakrik sås till
Dela kycklingfileér i lite mindre bitarBlanda kryddorna med matyoghurtenBlanda ihop medkycklingen. Eftermiddagen bjöd på ett humör som inte var att leka med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.