Nillas pastasallad med kyckling. Valfri mängd efter antal personer Tärnad kycklingfilé (grillad el stekt) Fullkornspasta Grönsallad efter egen smak Gurka Cocktailtoma
Kycklingspett med hetta♥. Pensla på thairedcurry. Kyckling. Du behöver4 portioner400 g kycklingfiléerÖrtsaltSvartpepparOlivolja1 förp. kelda thairedcurry1 påse salladsmix1 förp. Dela kycklingfiléerna i 3 delar på längden. Stek kycklingspetten mitt i ugnen i 20 minuter. 1 Kycklingspettthairedcurry. 400 g kycklingfiléer
Rätten är en klassisk thailändskkycklingrätt med smak av röd. ) som den gör i Thailand. Jag lyckades göra en riktigt god paneng redcurry med kyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Lägg ner kycklingbitarna, jordnötssmör, thairedcurry paste, fisksås och pressad citron och vitlök. Sebastian←Paella Liknande receptVegetarisk nudelsallad med jordnötssåsCitroncupcakesApelsinmarmelad med citronSnabb kycklinggryta med grönsakerKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Jag gjorde en klassiker, dvs kycklingwok med lite grönsaker och tillsatte produkterna till detta. Först ut är en kryddmix som heter Paneng redcurry, glasnudlar och kokosmjölk
En thailändsk klassiker med mediumhetta och sötma från kokosmjölken. Första maträtten lagad med produkter ur Santa Marias Asia box blev kyckling Paneng redcurry med vetenudlar till
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttig curry så köp hög kvalitet. 2-3 msk grön curry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha din curry, prova dig fram. 4 kycklinglår skurna i små bitar. En stor näve "thailändsk basilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.