Även fast jag tycker om att prova mat från olika länder har jag varit jättedålig på att prova att äta och laga thailändsk mat men nu tänkte jag prova lite mer
Jag väljer i princip alltid samma rätt – nämligen thaired curry med kyckling. Jag äääälskar thaimat och det blir en hel del hämtmat i perioder när det är fullt upp med annat
Idag blev det ännu en dag i asiatiskt tema när vi gjorde en gryta vi döpt till Chicken thaired curry som bland annat har kokosmjölk, thaired curry och även jordnötssmör i sig vilket blev en perfekt kombination
Via Smartson har jag fått möjlighet att testa Kelda ThaiRed Curry och senare även Arla thai panna. Problemet är bara att jag i vanliga fall lagar denna rätt till maken, men äter det inte själv då jag har oerhört svårt för smaken efter en matincident i Thailand för väldigt många år sedan
Använd en bred spatel alternativt med en bra kökskniv. Om nödvändigtvis så tillsät mer chili eller om det redan är tok för starkt så kan du tona ned det starka med att hälla i lite socker
Använd en bred spatel alternativt med en bra kökskniv. Om nödvändigtvis så tillsät mer chili eller om det redan är tok för starkt så kan du tona ned det starka med att hälla i lite socker
) som den gör i Thailand. Jag lyckades göra en riktigt god paneng red curry med kyckling som faktiskt smakade precis (ja, inte långt i från i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.