Skiva upp kycklingenoch servera på tortillabröd med coleslaw ochsalsaverde. Skaka av marinaden från kycklingfiléernaoch stek dem på medelvärme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Kycklingmed citron ocholiver, smaklig måltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kycklingoch citron, oliveroch vitlök det känns Grekiskt
Strimla kycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade med lite tomater och färsk basilika
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Servera den marockanska kycklingenmed couscousen och toppa med hackad färsk koriander. Bryn kycklingbitarna i lite rapsolja på ganska hög värme i en stor stekpanna/gryta med lock
Tvätta av kycklingenoch torka sedan av den med hushållspapper. Lägg sedan över kycklingen i formen med bröstsidan neråt så den drar åt sig av citrussmaken
Salta och peppra kycklingen lätt. Häll det bredvid kycklingdelarna i formen. Blanda samman pressad vitlök med hackad chili, smulad rosmarin, olivolja och rivet citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.