Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. För att det ska gå ännu fortare att laga kan man använda sig av färdigstrimlad kycklingfilé
Låt den svalna, lägg i kycklingen och låt det stå i ett dygn. Skiva kycklingen. kycklingbuljongtärning. Lägg sedan i kycklingen och låt koka i ca 15 min ( tills kycklingen är genomkokt ). 4 kycklingfiléer
Skär kycklingen, paprikorna och zucchinin i bitar och hacka löken. Rör ner linserna och vattnet som är kvar efter kokningen och smaka av med salt och peppar
Misomarinerad kycklingfilé. Jag får ju dock motvilligt erkänna att jag fullkomligt misslyckats med förra årets nyårslöfte, nämligen att skriva veckomenyer
Jag ser kvällens rätt – citronstoppad kyckling – som en kollision mellan en klassisk söndagsmiddag med gräddsås och en lite modernare kycklingmed inslag av ingefära
Här har du en kycklingrätt som innehåller flera goda smaker och det går alltid att "hotta" till det ytterligare vid servering med hjälp av soja och sambal olek
Har faktiskt aldrig varit med om att barnen äter så mycket. Lägg kycklinglårfiléerna i en ugnsform. Blanda ihop teriyakisåsen med sweet chilisåsen, honung och dijonsenap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.