//Malin Kycklingmeddijonsenapoch dragon. Salta och peppra kycklingfiléerna, bryn i smör. Pensla filéerna med soja och låt steka ytterligare någon minut
4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans medkycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Krydda kycklingenmed salt och peppar. Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Svamp, knaperstekt parmaskinkaoch grov dijonsenap ger den här kycklingen smak och karaktär. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem i lite olivolja och en klick smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.