För nån vecka sen så gjorde jag ordning denna kycklingrättmedmozarellaoch soltorkade tomater. Stek kycklingfiléerna tillsammans med vitlöken och dom soltorkade tomaterna
Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans medkycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Krydda kycklingenmed salt och peppar. Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Svamp, knaperstekt parmaskinkaoch grov dijonsenap ger den här kycklingen smak och karaktär. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem i lite olivolja och en klick smör
Börja med att krydda kycklingenmed salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. När kycklingen har svalnat så skär den i strimlor, bred pesto på en skiva av brödet, lägg ruccola och hälften av kyckling
Bred så över örtoljan och lägg på champinjoner och skivad mozarellaost. Mozarellaost. Tag ut pizzan och lägg på parmaskinkaoch bladspenad och klicka över tomatsåsen
Medans jag är och lapar sol på Mallis så tänkte jag underhålla er med världens enklaste tilltugg, små munsbitar medmozarella, parmaskinkaoch basilika, en tugga och vis så är man i Italien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.