I minnet hade vi ett gammalt recept på en pastasås medkyckling, citron och sparris och efter lite omarbetning skapades denna måltid, som hamnade på vårt matbord och i våra maggar
Gör samma sak med alla kycklingfiléer, lägg på ett fat och ställ åt sidan. Du kan servera rätten med pasta, ris eller ett annat gott tillbehör som tilltalar dina smaklökar
Banka ut kycklingfiléerna tills de blir platta och rulla ihop tillsammans med paprikablandningen. Bryn paprikan och löken i en stekpanna med hälften av olivoljan tills de mjuknar
Jag hade massor med färsk basilika så det vara bara att börja komponera ihop nåt smarrigt medkyckling som huvudprotein sen lite vin och citron på det så kan det inte gå fel
Blanda så att kycklingen täcks helt med marinaden och låt den stå och dra. Det var helt i min smak, jag älskar ju kyckling och kan äta det så gott som varje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.