Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa ini ugnen tillsammansmedkycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det intebli annat än gott
Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Svamp, knaperstekt parmaskinka och grov dijonsenap ger den här kycklingen smak och karaktär. Dela kycklingenimindrebitar och stek dem iliteolivolja och en klick smör
KycklingfiléerParmaskinka/torkadskinkaBalsamicovinägerRöd pesto (ej vanlig grön. Kycklingfiléer. Smörj en ungsfast form med olja och häll i ett par msk balsamicovinäger
Kycklingmedparmaskinka,balsamsås och råris. Krydda kycklingenmed salt,peppar och oregano. Lindaparmaskivorna runt kycklingen och ägg dem i en ugnsfastform
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Godaste vi har ätit på länge. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stekkycklingen så att den får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.