Kyckling i fillodeg med parmaskinka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor parmaskinka
  • 2 kycklingbröst skinn och benfria ca 175 g st
  • 1 dl mjölk
  • 75 g mager fläskfärs
  • 1 knivsudd riven muskotnöt
  • 1 knivsudd malen nejlika
  • 1 knivsudd kryddpeppar
  • Salt
  • Peppar
  • 1 finthackad schalottenlök
  • 1 dl blandade
  • hackade örtkryddor ex timjan
  • persilja och salvia
  • 1 msk torr sherry
  • 2 ägg
  • Fillodeg eller fettfattig mördeg
  • 1 salladshuvud
  • Hyvlad fänkål efter egen smak
  • 1 näve sockerärtor
  • 1/2 citron
  • Olivolja att ringla över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.