Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små. Jag har tidigare varit så lat och köpt Uncle Ben's färdiga sweet and sour men det kommer jag aldrig göra igen för det här receptet är verkligen busenkelt och så gott
Skala och hacka vitlöken. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Skala och klyfta löken. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Först jobbade jag över en timme och sen åkte jag för att julhandla lite och det tog sin lilla tid. Det blir nog en till sväng i helgen och en sväng ut på nätet imorgon för ikväll orkar jag inte tänka nå mer
Idag blir det ett recept från Vietnam och från kokboken Stora Asiatiska kokboken. Har knappt använt boken, många fina recept finns det och bra förklaringar och vackra bilder
Skala och hacka vitlöksklyftorna. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Bryn kycklingstrimlorna i olja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Skala och hacka vitlöken. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Bryn kycklingstrimlorna i rapsolja, tillsätt vitlök och röd curry och låt det fräsa med i en halv minut
Pizza med BBQ sås, kyckling, ananas och lite rödlök. Allt toppat med mozzarella och riven hårdost. Hon är så omtänksam i alla lägen och jag hade inte kunnat önska mig en bättre present, älskar nya upplevelser
Sila av och spola den i kallt vatten. Plocka kycklingen och skär ner den i mindre bitar. Blanda ner ananasen och salladen med kycklingen i den kalla pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.