Servera den sötsura kycklingen tillsammans med ris och sallad. Smaka av med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg
Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. 1Pastasallad200 g pasta (gärna farfalle eller penne) 1 burk majs (à 280 g) 200 g skogschampinjoner 250 g körsbärstomater 0,5 purjolök örtsalt svartpeppar
-) Igår komponerade jag ihop en ny pastasalladoch till den stekte jag färsk kycklinglårfilé. Skyn deglaserade jag ur pannan vilken gav en underbar skysås och i den fick kycklingen vila medan jag fortsatte med resten
Kärna ur melonen och forma kulor med ett kuljärn. Är den för tjock späd med mjölk eller vatten. Tillsätt kyckling, rucolasallad, delade tomater, ärter, majs och paprika och svarta oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.