Mina omeletter blir sällan perfekta till utseendet, men smaken brukar det inte vara något fel på. Nu när skogarna dignar av svamp passar jag på att laga en lunchrätt från barndomen - fransk omelett med svampstuvning
Tanken var god ,,,men det var nog det enda som var gott. det enda som var gott var chokladen uppe på. Jag utgår från ett julgodis recept där jag tillsätter lite mera nyttigheter , det ska gå att äta som ett mellanmål
Om ni nu inte provat denna så GÖR DET. Börja med att koka burken med mjölken, tag bort pappret som sitter runtom och lägg burken i en kastrull och fyll upp med vatten
Skala räkorna. Lägg alla skaldjur i en sil i rumstemperatur ca 1 tim före servering. Koka upp buljong, tomat, räkskal och dillfrön, låt puttra på svag värme i ca en kvart
Saffranskladdkaka med smak av mandel, en ljuvlig höstdag somdenna. Dagen till ära ska jag försiktigt närma mig det smaker som hör julen till, en försmak av vad som komma skall helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.