Glutenfritt filmjölksbröd som även går att göra helt vegan
Gefle kost och hälsa
Gefle kost och hälsa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 175 C ca 60 minuter
  • 4 dl filmjölk eller 4,5 dl soygurt och 2 msk citronsaft
  • 1/2 dl honung/agave/ljus sirap
  • 1 11/2 msk fiberhusk
  • 1/2 dl pofiber
  • 2 dl ren havregryn
  • 1/2 dl hela linfrön
  • 1/2 dl solroskärnor
  • 1 msk krossade linfön
  • 1 msk chiafrön
  • 2 msk äppelmos (eller lingonsylt)
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1,5 dl rismjöl
  • 0,5 mixat ren havregryn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.