Min egengjorda kombucha, som jag dagligen dricker ett glas av. Rör ned pepparrotsosten och riven parmesan i quinoan och fördela alltsammans i paprikahalvorna
Det är smidigt att förbereda och det går att variera smaken nästan hur mycket som helst. Pastagratäng är en sådan där rätt som passar bra att göra när man ska ha gäster och det är många som ska äta
Det är faktiskt allt som behövs, förutom god pasta (ännu en gång vill jag rekommendera De Cecco, det är nämligen, tro det eller ej, stor skillnad på pasta och pasta), broccoli och salladslök
Tänk när vi får uteköket klart, dock inget som kommer hända i år, och vi kan stå ute tillsammans med fläktande vind och skära, blanda och tillaga på antingen grill eller muurikka
Just nu har vi en favorit sås här hemma, egengjordpaprika sås. Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Rör ner osten och smaka av med salt och peppar. Servera med cocktailtomater. 1200 g broccolibuketter. 1140 g pasta 1 pkt bacon 140 g 200 g broccolibuketter Sås. 5 msk vetemjöl 1 dl ost riven lagrad salt peppar Servera med. 225° 2 portitonerKoka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Koka broccolibuketterna i lättsaltat vatten i ca 3 minuter. 1Blanda pasta, bacon, broccoli och sås och häll över i en smord ugnssäker form
Blev en uppskattad rätt som räckte i flera dagar. -) Dessutom hittade jag inte min stora gratängform när jag väl behövde den så jag gjorde gratängen i två mindre formar istället
Vi försöker, som du kanske vet, äta vegetariskt en gång per vecka. ) Originalreceptet kommer från Mitt Kök och Paolo Roberto som hade pancetta i sin icke-vegetariska version
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.