Ingredienser Portioner. 6 2 burkar kikärter (à 400 g) 4 vitlöksklyftor 1/2 dl olivolja 2 tsk paprikapulver 1 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Rostaderotsaker är en rätt som alltid funnits med. Det är bara att skära lite rotsaker och grönsaker i bitar, vänd runt i olja och kryddor, toppa med något gott och servera med någon god röra
Häll på socker, salt, kanel och ingefära och blanda om ordentligt med händerna. Häll vitan i en kopp, häll i vatten och vispa med en gaffel tills det blir skummigt
Häll på socker, salt, kanel och ingefära och blanda om ordentligt med händerna. Häll äggvitan i en kopp, häll i vatten och vispa med en gaffel tills det blir skummigt
Till detta kokade jag ihop en sås med vitt vin och örter. Rostaderotsaker var ett tag sedan vi hade och jag lade på några skivor getost mot slutet i ugnen
Blanda om ordentligt och servera tillsammans med. Blanda runt ordentligt med händerna och ugnsbaka ca 30 min. Hetta upp en stekpanna med lite smör och olja och stek korvarna gyllene tills de är helt klara, ca 5-7 min. Den färska korven i ekokassen tar lite längre tid ca 10-15 min i pannan på medelvärme
slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinssky och rostaderotsaker serveras. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
Så det får helt enkelt bli ett litet bonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligt min alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.